“Zeer deskundige en veelzijdige kraamverzorgende, die van heel veel markten thuis is.
Goede kraamzorg leveren, komt vanuit haar hart.”

Leonie is een hele kundige, zorgzame en enthousiaste kraamverzorgster. Ze heeft onze kraamtijd compleet gemaakt en ontzettend goed voor ons gezorgd. Ik gun iedereen een Leonie in de kraamtijd!

“Mede dankzij Leonie hebben we een fijne eerste week gehad met onze tweede. Doordat Leonie mij “in charge” liet wat betreft keuzes over de planning van de dag voelde ik me al snel zelfverzekerd als moeder van 2. Fijne extra’s: buikwikkel tegen krampjes voor zowel mij als mijn baby, voetinwrijving om wat ontspannener te kunnen slapen & toen alles een beetje op de rit was met de baby had Leonie tijd voor mijn oudste.”

Leonie is een professionele ervaren kraamverzorgende. Ze levert professionele zorg, met oog voor de behoeften van kraamvrouw en het gezin, en met gevoel voor humor. Ze is ook bedreven in natuurlijke kraamzorg, wat ik als heel prettig heb ervaren.”

“We hebben een hele fijne kraamweek gehad dankzij de hulp van Leonie. Heel erg prettig om van tevoren te weten wie er bij je thuis komt. Leonie heeft ook geassisteerd tijdens mijn bevalling in het ziekenhuis, waardoor ze er echt vanaf het begin af aan bij is geweest. Dat schept een band. Leonie is vakbekwaam, heeft een warme persoonlijkheid en voelde goed aan waar wij als gezin behoefte aan hadden. Dankzij haar hulp kregen we als gezin het vertrouwen om zelfstandig verder te kunnen.”