Kraamzorgbewust levert echte kwaliteitszorg. Ik ben aangesloten bij verschillende instanties die deze kwaliteit toetsen en waarborgen.

Ik sta geregistreerd bij het Kennis Centrum Kraamzorg. Het Kwaliteitsregister is een eenvoudig hulpmiddel voor kraamverzorgenden om aan te tonen dat zij hun deskundigheid op peil houden en daarmee als professionals aan de eisen van de beroepsgroep voldoen.

Samen bereiken we meer. Coöperatie KZG is een samenwerkingsverband voor en door zelfstandige kraamzorgprofessionals. Want samen staan we sterker. En bereiken we meer!

Natuurlijke Kraamzorg is een specialisme gericht op rust en veiligheid voor moeder en kind. Extra tools op het gebied van warmtezorg, prikkelreductie en persoonlijke afstemming zorgen voor een goede start.

KON is een samenwerkingsverband van zelfstandige kraamverzorgenden in Zuid – Holland. Elke kraamverzorgende van KON is geaccrediteerd via het Kenniscentrum Kraamzorg, (KCKZ).

Het certificaat van HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector) staat voor duurzame kwaliteitsverbetering in zorg en welzijn.