Even voorstellen

Ik ben Leonie, ik woon in Den Haag en ben moeder van 3 jongvolwassen kinderen. 

Sinds 2012 ben ik werkzaam als kraamverzorgster. Ik heb 12 jaar gewerkt voor grote organisaties en inmiddels werk ik als zzp-er in de kraamzorg.

Ooit begonnen als ziekenverzorgende, maar later toen ik zelf kinderen kreeg, is het zaadje geplant om kraamverzorgster te worden. Ik hou ervan mensen te helpen en ik word er blij van om kennis over te dragen. 

Leonie Box - Kraamzorg bewust

Ik ben gecertificeerd kraamverzorgende en daarnaast ben ik sinds juni 2023 Natuurlijk Kraamverzorgende. Natuurlijke kraamzorg ziet je zwangerschap, bevalling en kraamtijd als een natuurlijk proces, waarbij je zoveel mogelijk natuurlijke producten gebruikt en zo min mogelijk wil verstoren. Ik heb me gespecialiseerd in de Dunstan babytaal. In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en de inzichten die ik daar op doe kunnen helpend zijn in mijn werk als kraamverzorgende. 

Ik ga uit van de eigen regie van het gezin. Waar liggen jullie behoeften, en hoe kan ik daaraan bijdragen? Ik streef naar een open relatie met jullie, gebaseerd op vertrouwen, openheid, veiligheid, warmte en humor.